My East Africa, Madagascar & other wildlife photos

www.flickr.com More of my East Africa photos
www.flickr.com More of my Madagascar photos
www.flickr.com More of my other wildlife spotting photos

Friday, October 16, 2009

Dag 46: Route planning

Eigenlijk nog geen idee hoe de rest van de reis eruit gaat zien. Maandag vertrek ik voor 4 dagen naar Selous. Maar daarna? Safaris zijn best prijzig. En ik denk dat ik na Selous het wildlife ook wel even gezien heb; niet heel veel nieuws meer. Paar nieuwe dieren kosten je dan een vermogen ;-) En ik wil niet de pathetische 'soorten verzamelaar' gaan worden die ik al half ben (pas interessant als ik diersoorten zie die ik nog niet gezien heb).
Kan via een omweg naar de eeuwen of duizenden jaren oude rotstekeningen bij Kondoa gaan. Hobbelige en trage trip via Arusha of Dodoma. Of terug naar Zanzibar. Of toch parken of misschien bergen in noorden van Tanzania bezoeken. Mafia en Pemba eilanden zijn iets te prijzig en exclusief. En wat je daar kunt is beperkt (mooi duiken). Och ja. Ik zie wel ;-)

No comments:

Post a Comment